Quotes

Vi uppskattar att personalen tar egna initiativ när de städar hos oss. Det är mysigt med det lilla extra som en liten blomma på bordet. Det är så skönt att komma till ett städat hem och bara kunna slappna av efter jobbet.

— Familjen Johansson

Referenser

Restaurang Tranan, Karlsbergsvägen 14

"Vi har med glädje haft stor nytta av Rena Ytors städtjänster. Under de senaste 2 åren har vi haft ett utomordentligt sammarbete. I början hade vi lite problem att hitta rätt personal som skulle komma till oss och städa. Detta ordnade sig till slut genom ett mycket bra sammarbete med Margareta som gör sitt absolut bästa för att hitta en lösning som passar oss. Vi kan varmt rekommendera Rena Ytor till andra för då får ni en leverantör som verkligen gör det lilla extra för just dig."

- VD, Mac Donald, 08-52728100

__________________________________________________________________________________________________

'Vi är oerhört nöjda med Rena Ytor och den fantastiska service Margareta och hennes anställda ger. Margareta har en enastående inställning till hur hon driver sitt företag, inga spröjsmål för små, allt går att ordna, hon följer upp proaktivt och ser till av man är nöjd och hennes medarbetare levererar mycket hög kvalite. Jag har rekommendrat Margaretas företag till flera av mina vänner med mycket gott resultat.'

MVH 

Jenny & Sebastien, Bromma

 __________________________________________________________________________________________________

"Vi har anlitat Margaretas företag i över 16 år och aldrig känt behovet av att prova något annat bolag. Det säger det mesta tror jag. Margaretas framgång tror jag beror på att hon lägger stor omsorg på vem hon anställer. Hon kompromissar inte, utan växer med kvalitet. "

Magdalena Bonde

 __________________________________________________________________________________________________

Hej Margareta.

Jag är supernöjd med Anetas suveräna städning av vårat hus.

Jag hoppas för din skull att du har fler som Aneta, en mycket fin

representant för Rena Ytor.

 

Hälsningar/Best Regards

Björn Broman

 ___________________________________________________________________________________

Hejsan Margareta!
Så himmla glad att ni ville komma och städa hos oss! Ni är grymt duktiga och det vart så jäkla bra! Tusen tack för all er hjälp, vi är supernöjda med er!!

Mvh
Marie Sommerdahl

Bild på ett par som njuter av lugnet i ett städat vardagsrumEtt rent städat kök