Quotes

Vi uppskattar att personalen tar egna initiativ när de städar hos oss. Det är mysigt med det lilla extra som en liten blomma på bordet. Det är så skönt att komma till ett städat hem och bara kunna slappna av efter jobbet.

— Familjen Johansson

Fönsterputs

Rena fönsterrutor när solen skiner in ger ett fint och välvårdat intryck. Minst ett par gånger årligen rekommenderas att putsa fönstren. Men att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. Rena Ytor löser det snabbt och ger dig glasklara rutor.

Rena Ytors erfarna och professionella medarbetare putsar effektivt dina fönster rena och fria från stänk och smutsränder. I tjänsten ingår alla medel och redskap som behövs samt både utvändig rengöring och mellan fönstren. Rengöring av persienner beställs som extratjänst.

Så fungerar tjänsten

  • Du anger antal fönster och fönstertyp för att få ett prisförslag.
  • Fönster med spröjs och många små rutor är mer tidskrävande än stora fönsterpartier.
  • Överenskommelse om tid, nyckelhantering och pris sker med oss.
  • Genomgång av befintliga skador innan städtjänsten påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är behäftade med fel avseende låsvred, persienner etc.
  • Förberedelse genom att flytta skrymmande möbler, plocka bort blommor och föremål från fönsterbänkar och ta ned gardinera.


RUT

Tjänsten fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan.