Quotes

Eftersom vi började känna att ålder tar ut sin rätt beslutade vi oss för att prova det här med hemstädning. Nu kan vi med glädje se när våra barnbarn kommer över och leker fritt överallt eftersom vi har Rena Ytor

— Morföräldrarna Hollert

Löneförmån

Avlasta medarbetarna från vardagens måsten – ge dem Rena Ytors städtjäns som löneförmån.

Att anlita Rena Ytor som företag

Städhjälp som löneförmån underlättar vardagen för dina medarbetare, så att de får en bättre balans mellan arbete och fritid. Dessutom blir du mer attraktiv som arbetsgivare och kan konkurrera om kvalificerad personal. 

Kostnad

För varje medarbetare som får tjänsten betalar företaget dels en fast administrativ avgift, dels en rörlig avgift för antalet timmar. Vid företagsavtal lämnar Rena Ytor alltid offert. Den anställde förmånsbeskattas.

Om något skulle hända

Rena Ytor försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det medarbetaren inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter servicetillfället.

Om skattereduktionen när du anlitar Rena Ytor som företag

Har du hushållstjänster som löneförmåner via din arbetsgivare så kan du också få Rena Ytors tjänster skattereducerade med 50 %, vilket gör att löneförmånen i princip inte kostar något i form av förmånsskatt för dig som anställd!  Din arbetsgivare skickar årligen in kontrolluppgifter till Skattemyndigheten och du gör sen enkelt avdraget i din deklaration. Även här gäller att skattereduktionen max kan vara 50 000 kr per person och år vilket motsvarar ett underlag av 100 000 kr.