Quotes

Förut gick våra helger åt att städa hemmet. Istället har vi mer tid för varandra efter en lång intensiv arbetsvecka. Vi har bytt ut städningen mot mys. Bra investerade pengar!

— Paret Holm

Panikstädning

Det händer inte ofta men när det händer så vill man ha hjälp så fort som möjligt.

Rena Ytor står då till eran tjänst. Vi är flexibla och ser sådana här utmaningar som en del av våran service. Alla våra tjänster innebär hög standard och servicenivå. Pris offereras.

Exempel på panikstädningar:

Ex 1

Ett kontor behövdes städas. Det hade varit mycket människor i lokalerna när man hade haft öppet hus. Vi blev uppringda av kontorschefen en fredagförmiddag och fick frågan.E

-Kan ni komma och städa vårat kontor så snart som möjligt? Vi behöver ha städat idag eftersom vi ska ha viktiga möten på måndag med kunder. Vi vill passa på att ha en göra en storstädning och om det är möjligt att tvätta fönstren, säger kontorschefen.

Rena Ytor kunde på några får timmar presentera en lösning. Eftersom jobbet var så omfattande dvs en ordentlig städning med fönster så blev vårat föreslog att göra jobbet under helgen. Totalt fick 5 personer uppdraget att städa kontorslokalerna med toaletter, duschar, personalmatsal, fikapentry, receptionen, trapphuset samt fönstren. På måndagen överlämnade Rena Ytor personligen nycklarna och inspektera resultatet tillsammans med kunden. Kunden var nöjd kunde vi se. Under samtalets gång så ställdes frågan.

-Skulle ni vara intresserade av att städa vårt kontor regelbundet?

-Självklart kan vi göra det! Vi står gärna till er tjänst!

 

Ex 2

En man ringer oss en vardagskväll. Han behöver att något städar hemmet innan han och hans fru återvänder från BB. De fick lämna allt i all hast tidigare än planerat och tyvärr så har de ingen som kan hjälpa dem med städningen innan de hinner hem. Rena Ytor hade redan en kolega i närområdet. Kunden åkte hem en kort stund för att släppa in hjälpen och förklade snabbt vad som behövdes göra. När all städning var klart räckte det bara att gå över till grannen och lämna nycklarna. Vi ringde och berättade att hemmet var fräscht, städat, nya lakan, tvätten vikt, skjortorna strukna samt att blommorna fick sig en liten skvätt vatten. Kunden ringde oss så fort de hade kommit hem och tackat för att vi gjort det lilla extra för dom. De hade inte tänkt på lakanen, blommorna och tvätten men det gjorde vi. Idag är städar vi i detta hem regelbundet.