Quotes

Förut gick våra helger åt att städa hemmet. Istället har vi mer tid för varandra efter en lång intensiv arbetsvecka. Vi har bytt ut städningen mot mys. Bra investerade pengar!

— Paret Holm

Om Solnas Rena Ytor

Städhjälp och städning av högsta kvalitet!

Solnas Rena Ytor AB grundades sommaren 2012. Tidigare har verksamhetens bolagsform varit enskild näringsidkare. Bolaget startades redan år 2007 under varumärket Gosias Hemfix och senast Margaretas C Städbolag innan man bildade ett aktiebolag sommaren

Allt eftersom företaget utvecklades genom fler anställda och fler nöjda kunder så blev beslutet enkelt att bilda ett aktiebolag. Det skickar en positiv och seriös signal till både personal och kunder. Under hösten 2012 har man på Solnas Rena Ytor jobbat hårt med att ta fram en ny företagsprofil med ny logga, ny hemsida, ny e-post. Allt detta gör det möjligt för nya kunder att bli nöjda och glada genom att erhålla städtjänster från Solnas Rena Ytor.

Företagets varumärke är allstå Rena Ytor och kommer att synas på personalkläder, visitkort, hemsida och annan marknadsföring med undantaget Rejta.se.

Rena Ytor erbjuder idag städtjänster även kallar RUT-tjänster eller hushållsnäratjänster till privatpersoner runt om i hela Storstockholm.

Företaget erbjuder även städtjänster även kallat lokalvårdstjänster till företag, myndigheter och organisationer.

Oavsett om kunden är privatkund eller företagskund så erbjuder Rena Ytor städtjänster av högsta kvalitét. Alla medarbetare är duktiga och gör sitt jobb utomordentlig. Rena Ytor gör det lilla extra för kunden. Ett bra utfört jobb är den bästa reklamen och ger nöjda kunder för lång framtid. Det är ett av de främsta skälen till varför företaget har vuxit så fort under de senaste fem åren.

Välkommen till Rena Ytor!